четвер, 3 березня 2016 р.

Станьте на один день студентом програми МВА

26 березня Міжнародний інститут бізнесу запрошує топ-менеджерів і директорів компаній, власників малого та середнього бізнесу, керівників різних рівнів, а також фахівців, які планують розвиток управлінської кар'єри, на один день стати студентами програми МВА, відвідавши навчальний модуль «Try True MBA».
Захід представляє собою тест-драйв програми MBA, який дозволить особисто переконатися у високій якості бізнес-освіти від Міжнародного інституту бізнесу.
Професори МВА Міжнародного інституту бізнесу прочитають дві повноцінних лекції з курсу програми MBA, які дозволять слухачам на 100% зануритися в навчальне середовище програми.
У першій частині заходу мова йтиме про оцінку успіху проекту та інструменти управління проектною командою для його забезпечення. У другій частині - про вартість бізнесу, його оцінку і типові помилки. Будуть розглянуті реальні кейси українських копаній.
Приходьте і протестуйте програму МВА в Міжнародному інституті бізнесу. Станьте слухачем бізнес-школи на один день і пориньте в атмосферу продуктивної взаємодії і якісної освіти.
Дата проведення: 26 березня (субота), 10-00.
Місце: м Київ, Брест-Литовське шосе, 8а.
Вартість участі - 200 грн.
Додаткова інформація: (044) 585-00-33.

Немає коментарів:

Дописати коментар